A cégvezetés minőségpolitikai nyilatkozata

A MIKROLIFT Kft. vezetése tudatában van annak a felelősségnek, amely a társaság által végzett tevékenység minőségéből és megbízhatóságából ered. Társaságunk vezetése tevékenységünk fő területét a tömeges, és egyedi igényeket kielégítő felvonók előállításában, és az üzemeltetésükkel kapcsolatos szolgáltatásokban határozta meg.

A minőség fogalmát számunkra a vevőink, megrendelőink igényeinek, a vonatkozó előírásoknak folyamatos és maradéktalan kielégítése jelenti. A minőségirányításra, termék előállításunk, szolgáltatásunk színvonalának emelésére elhatározott céljaink a következők:

A megrendelők megelégedettsége

A megrendelőink igényeinek mindenkori pontos ismerete, azok gyors, határidőben és minőségben megfelelő kielégítése jelenti számunkra a megrendelők megelégedettségét.

Termelékenység és hatékonyság

Termék-előállításunk, szolgáltatásunk megfizethető áron való végzése során kiemelt szempontnak tekintjük a minőségi elvárásokat. A minőségtudat fejlesztése, a folyamatos továbbképzés és a kedvező munkahelyi feltételek biztosítják, hogy képzett, elkötelezett és elégedett munkatársakkal dolgozhatunk.

Minőségirányítási rendszer

A minőségi elvárások teljesítése érdekében társaságunk az MSz EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmazta, vezette be. Az ezzel összefüggő és a minőségre vonatkozó átfogó irányítási, felelősségi rendszer szavatolja az állandó és megfelelő minőséget. A hatékonyan működtetett minőségirányítási rendszer meglétét a beszállítóinktól is megkívánjuk.

Minőségcél megjelölése

Minőségcélként a szervízelés hatékonyságának növelését, modernizációk számának szintentartását, új piacok felkutatását, új termék bevezetését és az új telepítésű felvonók számának növelését jelöli meg a cégvezetés. A minőségcél elérése céljából minőségtervet készítünk.

Minőségpolitikánk alapelve:

a megrendelőink megelégedettségének tartós biztosítása, melynek eléréséhez mindenki pontos, megbízható, minőségi munkával járul hozzá a maga területén !

 

Mottónk:

Az ügyfél egyéni és elvárt igényének megfelelő szolgáltatás nyújtása megfelelő anyagok felhasználásával az ügyfélelégedettség érdekében.