Felvonó modernizálás, felújítás

Régi felvonó berendezések felújítását, modernizálását végezzük akár rész vagy komplett egységként.

Felvonó modernizálás, felújítás

A modernizációnál beépítésre kerülő komponensek vezető gyártóktól származó kiváló minőségi termékek, amelyek természetesen megfelelnek az új, érvényben lévő szabványoknak.

A fülke felújítása keretén belül elvégezzük a megrongált fülkeburkolat teljes cseréjét a megrendelő által kiválasztott színű és minőségű burkolófelületre.

Vállaljuk a fülkevilágítás és a belső vezérlőegység (tablók) cseréjét. Igény esetén a fülke padlóburkolatát elkészítjük gránit, illetve márványlappal borítva a kiválasztott színminta alapján.

Termékeink között megtalálható a GSM rendszerű vészjelző rendszer, amely 24 órás, folyamatos fónikus kapcsolatot biztosít a mentést végző szolgálattal vagy személlyel.

Lakóházi felvonók felújításánál külön felhívjuk a tulajdonos(ok) figyelmét a számukra anyagilag és műszakilag a legmegfelelőbb és legszükségesebben elvégzendő munkákra.

Javaslatot teszünk a lakóközösségnek a számukra legmegfelelőbb és műszakilag megbízható felújításra.

Villamos felújítás

Gépházban, fülkében, aknában az összes villamos berendezés és vezeték cseréje. Vezérlés és gombtablók cseréje.

Gépészeti felújítás

Felvonó aknaajtók, fülkeajtó, felvonó motorok és hajtóművek, kötelek, biztonsági berendezések, zuhanásgátló (sebesség határoló) fogókészülék cseréje.

Vészjelzők beszerelése

Meglévő és újonnan szerelt felvonókba GSM rendszerű vészjelzők telepítése.